Wie ben ik

Jouw verhaal is ook het mijne.

Wanneer het praatje bij het plaatje past.


Sedert 1995 staat er copywriter op mijn visitekaartje. Ja, ik stam uit de tijd waar de paarden nog groene Michels rookten en kinderen tafelbier dronken. Ik heb de hele evolutie meegemaakt van klassieke “above” campagnes in onvervalste Mad Man-stijl, tot de huidige 360° storytelling aanpak.


Meer nog, ik vertel niet alleen jouw verhaal, ik kan het ook nog eens laten zien. Ik kan er hen zelfs letterlijk van laten proeven. Want sinds 2012 ben ik ook actief als fotograaf én receptontwikkelaar. En daarin maak ik het grote verschil. Ik neem een groot deel van jouw werk uit handen. Je krijgt van mij een totaalpakket dat perfect in elkaar overvloeit.


Doe op mij een beroep als je:
Schrik niet:


  • Als ik niet binnen het uur een tekst kan aanleveren. Een goeie tekst moet rijpen.
  • Als ik niet ’s anderendaags al een recept en foto kan doorsturen. Recepten moeten minstens 2 à 3 x getest worden. Ze moeten … marineren.
  • Als ik je bel of vraag om eens langs te komen, want ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal, in wie je bent en wat je drijft.

Heb je nog vrije tijd dan?Euh … ja, want ik heb die nodig om inspiratie op te doen. Wie mij volgt op Instagram merkt meteen dat ik altijd op wandel ben met Muffin, mijn viervoetige mini-partner in crime. Het is voor mij de ideale manier om frisse ideetjes op te doen zoals de foto hiernaast.


Ik ben ook dol op studeren. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb er een boek over gelezen. Waarom? Ik ben een beetje gaga, vrees ik.


Daarnaast ben ik net zo onspectaculair als de meeste mensen: lezen, fietsen, reizen, beetje sporten, …

Wat kan ik voor jou betekenen?Rolt er tumbleweed over jouw (web)teksten? Hebben ze dringend wat Febreze nodig?

Weet je niet wat je op social media moet vertellen?

Zoek je iemand die een recept kan bedenken, daar een mooie gestylede foto van kan maken én alle (social media) teksten errond kan schrijven?Bel me en we maken er een mooi verhaal van.
Ann Vertriest

BVBA Eerste Hulp

Geetkouterstraat 6

3350 Linter


BE0870051891


T + 32 (0) 498 04 02 80

 
 
 

Copyright @ Ann Vertriest